„U" BT Mobitelco a încheiat turneul din Serbia cu două înfrângeri

„U
Baschetbaliştii antrenaţi de Dorin Pintea au încheiat turneul din ţara vecină cu două înfrângeri, iar de azi se pregătesc la Cluj pentru turneul „City Cup", programat începând de joi în Sala Sporturilor „Horia Demian".

După ce au reuşit să se impună fără emoţii contra Tamis Pancevo şi Proleter Zrenjanin, „studenţii" au dat, vineri, cel mai tare examen al verii, la Belgrad, contra locului III în ediţia secundă de campionat, Mega Vizura. Echipa gazdă a controlat jocul autoritar şi a reuşit să se impună fără mari probleme, 80-65, după ce a câştigat trei din cele patru sferturi. A doua zi, clujenii au plecat la Vrsac, însă turul de forţă şi oboseala şi-au spus cuvântul. Gazdele de la KK Vrsac cu câştigat duelul cu „U", la limită ce-i drept, scor 92-87. „Studenţii" au fost nevoiţi să joace fără Branko Cuic, accidentat la genunchi în partida de la Belgrad, iar antrenorul Dorin Pintea a spus că absenţa sârbului a contat în jocul echipei sale. „A fost şi obseala acumulată după drumul cu autocarul de la Belgrad la Vrsac, dar ne-am confruntat şi cu probleme de lot. Cuic nu a jucat, după ce s-a accidentat la meciul cu Mega Vizura. A primit o lovitură la genunchi şi probabil e vorba de o contuzie. De asemenea, Alex Pop are febră şi nu am putut conta nici pe el. După cum se ştie Darius Hargrove nu a venit cu noi în Serbia, fiind învoit", a spus Pintea.

Americanul Darius Hargrove, care a plecat în Statele Unite pentru a fi alături de soţia sa, care a născut al doilea copil al familiei, va reveni în această săptămână la Cluj, urmând să se alăture echipei pentru turneul „City Cup". Competiţia la care mai participă Timba Timişoara, Tamis Pancevo (Serbia) şi Jaszberenyi Kosarlabda JKSE (Ungaria) debutează joi. În primul meci, programat de la ora 18:00, „U" BT Mobitelco va întâlni pe Timba. Conducerea echipei clujene a anunţat că accesul spectatorilor este gratuit.

 

Etichete
Comenteaza