„U” BT Mobitelco încheie anul cu un eveniment special: Jucării şi o victorie cu Steaua!

„U” BT Mobitelco încheie anul cu un eveniment special: Jucării şi o victorie cu Steaua!
Baschetbaliştii de la „U” BT Mobitelco vor da azi ultima reprezentaţie din 2013. Cum până la Crăciun mai e puţin peste o săptămână, oficialii clubului au demarat o campanie specială, iar toţi fanii sunt îndemnaţi să vină la Sala Sporturilor cu o jucărie de pluş sau o carte educativă ce vor fi donate către două asociaţii caritabile, în cadrul unei campanii dedicate copiilor bolnavi sau defavorizaţi. Partida dintre „U” şi Steaua începe deseară, de la ora 19:00.

Pe lângă posibilitatea de a urmări un „clasic" al baschetului românesc, duelul dintre „U" Cluj şi Steaua Bucureşti (readusă la viaţă în ultimele două sezoane), fanii clujeni se pot transforma fiecare într-un Moş Crăciun pentru copiii defavorizaţi sau bolnavi. Suporterii sunt invitaţi să aducă orice fel de jucărie sau cărţi educative care vor fi redirecţionate către două asociaţii caritabile, partenere ale evenimentului. Jucăriile de pluş vor fi aruncate pe parchet înainte de începerea partidei cu Steaua, un gest des întâlnite în marile arene din Europa, dar şi de peste Ocean. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociaţia Little People România şi Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie. „Îi aşteptăm pe toţi iubitorii baschetului să se alăture acestei iniţiative şi să vină la meicul de luni cu câte o jucărie, o carte sau ce cred ei că este potrivit pentru un cadou de Crăciun pentru copii", a spus Mihai Roşca, directorul Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie.

În ceea ce priveşte partida cu Steaua, clujenii vor avea parte de un duel special, pe banca „roş-albaştrilor" urmând să revină Niksa Bavcevic. „Pentru mine va fi un meci special, deoarece va fi pentru prima dată când vom fi adversari. Mă aştept la un meci destul de greu împotriva Stelei, deoarece sunt sigur că va implementa ceva nou acestei echipe, măcar la nivel de ambiţie. Lotul Stelei e unul valoros, omogen, cu jucători foarte buni atât la nivel de pivoţi, cât şi de linie mică", a spus Dorin Pintea.

Meciul dintre „U" BT Mobitelco şi Steaua Bucureşti se va juca în această seară, de la ora 19:00, în direct la Digisport 2.

 

Etichete
Comenteaza