„U” BT Mobitelco reia lupta în Liga Naţională: Clujenii joacă azi contra CSM Oradea

„U” BT Mobitelco reia lupta în Liga Naţională: Clujenii joacă azi contra CSM Oradea
La câteva zile după cutremurul eliminării din Cupa României, „U” BT Mobitelco va întâlni pe teren propriu formaţia CSM Oradea, clasată pe locul secund în Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM). Preşedintele echipei clujene, Mircea Cristescu, a explicat ieri şi motivele pentru care s-a luat decizia despărţirii de directorul tehnic, Milorad Perovic, ca urmare a dublului eşec din Cupă.

„Cred că jucătorii trebuie să fie mai concentraţi pe ceea ce au de făcut pentru „U" Mobitelco. Domnul Perovic, care a venit ca director tehnic, şi care trebuia să facă totul, alături de domnul Pintea (antrenorul Dorin Pintea - n.red) şi de băieţi, pentru ca linia pe care am creat-o să fie cât mai performantă, se pare că nu a făcut destul. Cu toate că a făcut şi multe lucruri bune, un exemplu este lucrul individual cu Cătălin Baciu. Numai că sarcinile lui erau mult mai mari", a spus preşedintele executiv Mircea Cristescu. Odată cu despărţirea de Perovic, confirmată marţi, clubul anunţa şi suspendarea pe o perioadă nedeterminată a lui Ivan Kuburovic. Pedeapsa sârbului a ţinut doar o zi, el revenind miercuri la antrenamente. „A avut nevoie de puţin timp pentru a-şi pune ordine în gânduri", a spus antrenorul Dorin Pintea. Acesta a fost reconfirmat în funcţie, iar azi va conduce de pe bancă echipa în partida cu CSM Oradea.

Meciul din prima etapă a returului LNBM se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian", de la ora 18:00, urmând să fie transmis în direct de Digisport 3.

Etichete
Comenteaza