„U” BT Mobitelco şi-a aflat adversarul din prima etapă, la a doua strigare

„U” BT Mobitelco şi-a aflat adversarul din prima etapă, la a doua strigare
La sediul Federaţiei Române de Baschet s-a tras la sorţi, ieri, programul sezonului 2013-2014 din Liga Naţională (LNBM) pentru a doua oară, ca urmare a retragerii din campionat a celor de la CSŞ Giurgiu. Astfel, în prima etapă a noii stagiuni, programată pe 5 octombrie, „U” BT Mobitelco va evolua contra CSM Oradea, în deplasare.

Astfel, sorţii au făcut ca baschetbaliştii antrenaţi de Dorin Pintea să joace primul meci din noul sezon tocmai împotriva echipei care i-a eliminat în stagiunea precedentă, în primul tur al play-off-ului. Conducerea FRB a fost nevoită să repete tragerea la sorţi din cauza retragerii din campionat a echipei din Giurgiu. Mai mult, şi actualul ţintar poate suferi modificări, dacă Farul Constanţa va decide să nu ia startul. În această situaţie, adversara din fiecare etapă a dobrogenilor va sta.

Până la debutul în noul sezon al LNBM, „U" BT Mobitelco va evolua în turneul amical „City Cup", programat de joi până sâmbătă în Sala Sporturilor „Horia Demian". În prima partidă, „U" va da piept cu Timba Timişoara, joi, de la ora 18:00. La competiţie mai participă Tamis Pancevo (Serbia) şi Jaszberenyi Kosarlabda JKSE (Ungaria). Prima partidă oficială se va juca în Cupa României, acolo unde „studenţii" vor întâlni pe SCM Craiova. Manşa tur e programată pe 21 septembrie, în Oltenia, în timp ce returul se va juca o săptămână mai târziu.

Programul clujenilor în noul sezon

Etapa 1: CSM Oradea - "U" BT Mobitelco (05.10)
Etapa 2: "U" BT Mobitelco - Energia Rovinari (09.10)
Etapa 3: CS Chiajna - "U" BT Mobitelco (12.10)
Etapa 4: CSU Sibiu - "U" BT Mobitelco (19.10)
Etapa 5: "U" BT Mobitelco - Timba Timişoara (26.10)
Etapa 6: SCM Craiova - "U" BT Mobitelco (02.11)
Etapa 7: "U" BT Mobitelco - Gaz Metan Mediaş (09.11)
Etapa 8: BCM Pitesti - "U" BT Mobitelco (16.11)
Etapa 9: "U" BT Mobitelco - BC Timişoara (23.11)
Etapa 10: "U" BT Mobitelco - CSU Ploieşti (30.11)
Etapa 11: BC Mureş - "U" BT Mobitelco (07.12)
Etapa 12: "U" BT Mobitelco - Steaua CSM Bucureşti (14.12)
Etapa 13: Farul Constanţa - "U" BT Mobitelco (21.12)

*datele partidelor sunt informative şi pot suferi modificări în funcţie de televizări. Conform site-ului oficial al echipei clujene, prima etapă a returului e programată pe 18 ianuarie 2014

 

Etichete
Comenteaza