U-BT se califică în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

U-BT se califică în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat pentru al treilea sezon consecutiv în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Mihai Silvășan a transmis un mesaj pe pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca după terminarea partidei:

„Mă bucur pentru victorie și pentru calificarea în finală. Se pare că am înțeles că fără o atitudine corectă și fără a da totul pe teren, putem fi învinși de oricine.

Din fericire pentru noi, astăzi s-a întâmplat opusul. Am dat totul pe teren, nu ca în meciul trei și cred eu că nu s-a pus foarte mult problema învingătoarei. Am controlat meciul de la un capăt la altul, ceea ce mă bucură.

Am rămas puternici și când ei s-au apropiat la 10 lungimi. Am avut mult mai multe recuperări decât ei, ceea ce spune multe despre nivelul nostru de combativitate și de luptă. Mergem mai departe, avem câteva zile de odihnă să pregătim bine meciurile cu Oradea.

Evident, este un adversar foarte greu, o echipă bună. Cred că va fi o finală de calitate, cu un baschet pe măsură, din care sper ca noi să ieșim învingători. Acesta este obiectivul nostru și asta ne dorim.”

U-BT va începe finala pe 14 și 16 mai la Oradea.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza