U-BT se luptă pentru primul trofeu al sezonului, Supercupa: "Mă aștept la un meci intens. Se întâlnesc două echipe puternice"

U-BT se luptă pentru primul trofeu al sezonului, Supercupa: "Mă aștept la un meci intens. Se întâlnesc două echipe puternice"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României se duelează cu CSO Voluntari în meciul care deschide oficial sezonul baschetbalistic intern.

U-BT a încheiat perioada de pregătire cu un succes în fața grecilor de la BC Lavrio și se află în fața primului meci oficial al sezonului. Campioana României se va lupta pentru primtul trofeu al stagiunii, Supercupa, cu CSO Voluntari. Antrenorul echipei clujene, Mihai Silvășan, nu concepe alt rezultat în afara victoriei împotriva uneia dintre contracandidatele la titlul din Liga Națională.

"Mă aștept la un meci intens, un meci echilibrat. Se întâlnesc două echipe puternice. Voluntariul s-a întărit în așa fel încât să ne poată pune probleme și mai mari decât ne-au pus anul trecut. Au o echipă mult mai fizică decât cea de anul trecut, însă și noi avem un roster de calitate.

Mă bucur că am reușit să păstrăm cinci dintre jucătorii de bază care ne-au adus atâtea victorii în sezonul trecut. Am mai adăugat niște piese de care credeam că mai avem nevoie, cu speranța de a face echipa mai puternică. Cred că am reușit acest lucru, problema în meciurile amicale a fost că nu am avut toți jucătorii disponibili.

Acum s-au reglat aceste probleme, nu avem accidentări și sper să reușim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Voluntari a jucat mai multe meciuri amicale, au jucat și meciuri oficiale. Nu mă gândesc la acest lucru, mă gândesc cum să pregătesc mai bine săptămâna și cum să câștigăm primul trofeu din acest sezon.

Ne dorim să câștigăm fiecare meci, cu siguranță ne va ajuta din punct de vedere al moralului dacă vom obține victoria marți. Nici nu vreau să mă gândesc la o înfrângere pentru că acest lucru nu face parte din mentalitatea noastră", a declarat Mihai Silvășan.

"Suntem încântați că suntem în sfârșit împreună. Avem noi obiective pe care vrem să le îndeplinim, iar primul este Supercupa. Până acum toți băieții care au venit s-au integrat bine, au experiență.

În sfârșit îl avem și pe Leo, el nu prea s-a antrenat, însă a jucat în Grecia. Am văzut și cum ne poate ajuta. Vedem cum vom juca împreună, însă suntem cu siguranță pregătiți", a spus Patrick Richard.

Comenteaza