U-BT și-a aflat adversarul din sferturile Cupei României

U-BT și-a aflat adversarul din sferturile Cupei României
Echipa lui Silvășan va întâlni gazda competiției, CSU Sibiu, pe 14 februarie 2017, conform tragerii la sorți efectuate la sediul Federației Române de Baschet.

"Am picat cu echipa gazdă, dar nu ne temem de niciun adversar. Vom merge la Turneul Final doar cu gândul de a câștiga trofeul", a spus antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, luni, pe site-ul clubului.

În celelalte partide din sferturi, BC Mureș va da piept cu Phoenix Galați (15 februarie), BC Timișoara va juca cu campioana en-tire CSM Oradea (15 februarie), iar Steaua CSM EximBank va înfrunta SCM Craiova (14 februarie). În semifinale se vor întâlni învingătoarele dintre Cluj/Sibiu și Steaua/Craiova, respectiv câștigătoarele dintre Timișoara/Oradea și Mureș/Galați. Semifinalele se vor disputa pe 16 februarie, iar finala, pe 17.

"Studenții" au câștigat ultima ediție a Cupei pe 11 aprilie 2016, după o finală cu CSM Oradea, încheiată cu scorul de 82-75 pentru echipa clujeană. U-BT a învins formația orădeană și în Supercupa României, cu 70-67, pe 15 septembrie 2016.

 

Comenteaza