U-BT speră să încheie parcursul din EuroCup cu un succes: "Nu mergem în Germania doar în vacanță"

U-BT speră să încheie parcursul din EuroCup cu un succes: "Nu mergem în Germania doar în vacanță"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României întâlenește ratiopharm Ulm în ultima rundă din grupele competiției continentale.

După două succese la rând în Liga Națională, cu SCM Timișoara și Dinamo, U-BT se pregătește de ultimul meci european al sezonului. "Studenții" se deplasează în Germania pentru disputa cu ratiopharm Ulm, din EuroCup.

Chiar dacă partida nu mai are miză, Mihai Silvășan țintește un succes și speră că elevii săi vor fi concentrați la ora începerii meciului.

"Urmăresc să mergem acolo și să facem un meci bun, chiar dacă nu avem șanse să ne calificăm în Play-Off. Nu mergem în Germania doar în vacanță. Trebuie să fim profesioniști, să ne respectăm pe noi și să încercăm să jucăm cât mai bine cu putință, pentru a câștiga.

Meindl și Guzman revin pe teren, deci vom juca pentru mândria noastră personală și pentru plăcerea de a fi prezenți în EuroCup", a declarat antrenorul.

De asemenea, Kasey Shepherd a prefațat și el ultimul duel al sezonului în EuroCup. "Va fi un meci greu cu siguranță, însă avem șansa să dăm tot ce avem mai bun și să arătăm de ce suntem în stare. Vrem să reprezentăm orașul și echipa așa cum se cuvine.

Chiar dacă nu mai sunt șanse de calificare, noi catalogăm meciul drept unul important și de abia așteptăm să jucăm", a spus baschetbalistul american.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și ratiopharm Ulm e programată miercuri, 29 martie, de la 20:30.

Comenteaza