U-BT țintește a șaptea victorie consecutivă din Liga Națională

U-BT țintește a șaptea victorie consecutivă din Liga Națională
Echipa lui Silvășan va înfrunta Dinamo, în deplasare, vineri, de la ora 17:15, în ultima etapă a turului din sezonul regulat de campionat.

"Studenții" ocupă primul loc în Liga Națională, cu 17 puncte. În cele nouă partide disputate până acum, Universitatea a înregistrat 8 victorii și un singur eșec. Etapa trecută, "alb-negrii" au ajuns la șase succese consecutive după ce au trecut cu 86-72 de campioana en-titre CSM Oradea. Cu o victorie în partida de vineri, baschetbaliștii clujeni își vor consolida statutul de lider.

"Este ultimul meci din turul campionatului, un joc în care trebuie să fim concentrați și să dăm sută la sută pentru a câștiga. În ultima perioadă, Dinamo a practicat un baschet bun, au fost aproape să se impună la Oradea și au trecut de Galați la o diferență considerabilă. Prin urmare, nu va fi deloc ușor. Dar dacă ne vom face treaba în mod profesionist, cu siguranță vom învinge", a declarat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Dinamo se află pe locul 9, cu doar 11 puncte. Viitoarea adversară a Universității are 2 victorii și 7 înfrângeri la activ. În ultimul joc, formația din capitală a învins cu 83-70 Phoenix Galați.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CS Dinamo București se joacă vineri, 2 decembrie 2016, de la ora 17:15. Meciul va fi transmis în direct pe Digisport. Vlad Moldoveanu, unul dintre cei mai importanți jucători ai ”studenților”, va lipsi din confruntarea cu ”alb-roșii” din cauza unei accidentări la umăr. Pivotul de 28 ani nu s-a aflat pe teren nici în ultimul meci al clujenilor, cu CSM Oradea.

Comenteaza