"U" BT va juca în Eurochallenge. "Nu refuzăm performanţa"

Baschetbaliştii clujeni s-au înscris în cupele europene.

Baschetbalişltii de la "U" Banca Transilvania vor juca la toamnă în Eurochallenge. Anul trecut, trei echipe româneşti au evoluat în această competiţie: BC Mureş, Gaz Metan Mediaş şi CSM Oradea.

Marţi, preşedintele executiv Mircea Cristescu nu era sigur dacă echipa sa va juca în Europa şi înclina spre a nu se înscrie. "La ora actuală avem o necunoscută, participarea în Eurochallenge, care înseamnă pentru buget aproape 100.000 de euro. Dacă participăm. înseamnă 100.000 de euro în plus, dacă nu participăm, înseamnă 100.000 de euro economisiţi", a declarat Cristescu, pentru ZIUA de CLUJ. 

Planurile lui Cristescu nu au coincis, însă, cu cele ale sponsorului principal, BT. "Avem cei 100.000 de euro pregătiţi şi vrem să jucăm în Eurochallenge. Nu refuzăm performanţa", a spus vicepreşedintele băncii, Nicolae Tarcea, care este şi vicepreşedinte al clubului de baschet.

Anul trecut, conducerea clubului refuzase să se înscrie în FIBA Eurochallenge, pe motiv că o participare în cupele europene înseamnă un efort financiar mult mai mare.

Etichete
Comenteaza