U-BT vânează Cupa României la Sibiu. Silvășan: ”Nimic nu ne-ar mulțumi mai mult decât să luăm trofeul”

U-BT vânează Cupa României la Sibiu. Silvășan: ”Nimic nu ne-ar mulțumi mai mult decât să luăm trofeul”
Echipa lui Silvășan va evolua marți, 14 februarie, pe terenul gazdei competiției CSU Sibiu, în cadrul sferturilor de finală ale Turneului Final 8 din Cupa României.

"Din păcate, nu am avut foarte mult timp pentru a pregăti acest meci cu Sibiul. Este cea mai importantă partidă pe care urmează să o jucăm și nu ne permitem să facem pași greșiți. E un turneu eliminatoriu și orice greșeală ne poate costa. Băieții au înțeles ce trebuie să facem ca să câștigăm, căci acesta este obiectivul nostru, să obținem Cupa, nimic altceva nu ne va mulțumi.

Însă nu putem să ne relaxăm, chiar dacă în ultima perioadă am avut evoluții bune, pentru că asta nu ne garantează succesul. Sibiul este o echipă competitivă, au demonstrat anul acesta că pot practica un baschet de calitate, îi felicit, însă vom merge acolo pentru a-i învinge", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, în campionat, U-BT reușind să se impună de fiecare dată: 91-80 la Cluj, respectiv 87-84 la Sibiu. În Liga Națională, "studenții" sunt pe primul loc, cu 36 puncte, iar CSU Sibiu este pe 3, cu patru puncte mai puțin. U-BT Cluj - CSU Sibiu se joacă marți, de la ora 20:30, la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu. Meciul va fi transmis în direct pe Digisport 4.

Tabloul complet al sferturilor Cupei României:

Steaua - SCM Craiova
CSU Sibiu - U-BT Cluj
BC Mureș - Phoenix Galați
BC Timișoara - CSM Oradea

Comenteaza