"U"-BT vrea să-și facă sărbătorile fericite

Baschetbaliștii pregătiți de Marcel Țenter încheie anul pe teren propriu, contra celor de la BC Mureș.

Ultimul meci al turului Ligii Naționale de Baschet Masculin e marți, la ora 18:45, în direct la Digisport 2. 

"U"-BT vine după o serie de patru victorii, trei în campionat și o alta, de palmares, în EuroChallenge, iar vacanța de iarnă pare să-i dea planurile peste cap. 

"Avem nevoie de victorie pentru ca nu suntem într-o situație foarte bună și suntem hotărâți să nu o lăsăm să ne scape. Suntem într-o formă bună, dar și Mureșul este, așa că sunt convins că va fi un meci frumos, dar sper să nu avem probleme și să-l câștigăm. Suntem echipe de valori apropiate, însă noi jucăm pe teren propriu. Suntem în sala noastră, ne-am obișnuit cu ea și sper sa vină lumea să ne susțină, pentru că vor veni și fani ai celor de la Mureș, sunt sigur. Vacanța vine într-un moment în care suntem într-o formă bună, însă nu vom avea o pauză atât de mare încât să ne ieșim din formă. Imediat după Crăciun vom reveni pe teren, la antrenamente", a declarat Tudor Jucan. 

În schimb, Branko Cuic le promite fanilor că "U"-BT va arăta complet diferit în 2015. Echipa clujeană e abia pe locul 7, la egalitate de puncte, 16, cu adversara sa de marți. 

"Forma noastră este în urcare și am arătat în ultimele partide că jucăm mai bine, însă fiecare meci nou este o șansă în plus să arătăm că am muncit bine. Este ultimul meci din tur, avem un adversar foarte periculos, cu care nu avem rezultate prea bune în ultimele meciuri, așa că suntem foarte motivați. Vine vacanța, dar nu va fi una prea lungă. Vor fi două-trei zile libere și ne întoarcem la muncă, să ridicăm nivelul jocului acolo unde trebuie să fie. Sunt foarte sigur că în a doua parte a campionatului o să avem o altă față. Acum ne știm fiecare rolul în echipă, un lucru care era problematic mai demult", a adăugat "Cuia". 

Biletele pentru ultimul meci al anului se vor pune în vânzare marți, în intervalul 14:00-19:30, la casieria Sălii Polivalente. Ele costă 10 lei în primele trei rânduri de pe partea opusă băncilor de rezerve și 5 lei în restul sălii. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit. 

Comenteaza