"U" caută a șasea victorie. "Studenții" vor da piept cu Viitorul Mihai Georgescu

Etapa trecută, "Șepcile roșii" s-au impus cu 2-0 în fața liderului Olimpia Gherla, preluând șefia clasamentului. Golurile disputei de pe Cluj Arena au fost înscrise de Răzvan Moșuți (min. 14) și Iuliu Hațiegan (min. 54).


">

"U" Cluj va juca miercuri, 12 octombrie 2016, pe arena CMC, cu Viitorul Mihai Georgescu, în cea de-a opta etapă din Liga a IV-a.

Etapa trecută, "Șepcile roșii" s-au impus cu 2-0 în fața liderului Olimpia Gherla, preluând șefia clasamentului. Golurile disputei de pe Cluj Arena au fost înscrise de Răzvan Moșuți (min. 14) și Iuliu Hațiegan (min. 54).

De partea cealaltă, Viitorul Mihai Georgescu a pierdut cu 3-2 deplasarea de la Mintiu Gherlii.

Universitatea se află pe primul loc, cu 16 puncte și un golaveraj de 35-4. Trupa lui "Papi" are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat.

Viitorul ocupă locul 13, cu doar 3 puncte și un golaveraj de 19-30. Formația înființată de celebrul tehnician Mihai Georgescu a câștigat un singur meci în actuala stagiune, 5-3 cu Arieșul Mihai Viteazu.

Cu o victorie în partida de miercuri, "U" își poate consolida poziția de lider.

"Este un meci foarte important, ca toate celelalte de altfel. Ne respectăm toți adversarii și vom încerca să păstrăm curba ascendentă pe care am mers de la începutul sezonului. Trebuie să tratăm această partidă cu maximă seriozitate, chiar dacă vom evolua împotriva unei echipe formate în mare parte din copii de 18, 19 ani. Surprizele pot să apară oricând. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere și vom face totul pentru a obține cele trei puncte", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Mihai Georgescu, fondatorul celebrei școli care îi poartă numele, dar și a echipei peste care vor da piept "Șepcile roșii", și-a început activitatea în 1986. A lucrat pentru început la Centrul Olimpic Pitești și apoi la Școala de Fotbal "Nicolae Dobrin". A mai trecut pe la Ardealul Cluj și pentru o scurtă perioadă, la "U".

De-a lungul timpului, pe mâna sa au trecut jucători precum Vasile Maftei, Andreas Calcan, Vlad Chiricheș, Alexandru Maxim sau Cristi Pulhac.

"Șansele noastre sunt foarte mici, dacă stăm să ne gândim la jucătorii pe care îi are în lot Universitatea Cluj. Sunt fotbaliști care au evoluat în Liga 1 și în cupele europene și asta poate face diferența. Nu avem mari așteptări, dar vom încerca pe cât posibil să lăsăm o impresie frumoasă. Echipa noastră e formată din jucători de 18, 19 ani, care se împart pe mai multe fronturi. Joacă la nivel de juniori, republican, dar și în liga elitelor și nu e simplu să evoluezi din 3 în 3 zile. Dar vom încerca să facem un joc bun, pentru suporteri", a spus Mihai Georgescu.

Viitorul Mihai Georgescu - FC Universitatea Cluj se joacă miercuri, de la ora 16, pe Arena CMC din cartierul Gruia.

Comenteaza