News alert "U" Cluj a dat lovitura! "Şepcile roşii" au transferat un fotbalist trecut pe la Benfica, Rennes, Racing Santander sau Nurenberg

Este cel de-al 11-lea transfer al verii pentru echipa clujeană, care se poate lăuda cu un lot de Liga 1.

FC Universitatea Cluj a reușit unul dintre cele mai importante transferuri al verii în fotbalul românesc. Clujenii l-au legitimat pe Laszlo Sepsi, fotbalist de 31 de ani cu 4 meciuri în Liga Campionilor și 7 în Europa League.

Apărătorul cotat de 300.000 de euro devine al 11-lea jucător achiziționat de clujeni în această vară. În ultimele săptămâni, fostul fotbalist al Benficăi s-a antrenat cu “studenții”, iar marţi mutarea sa a devenit oficială.

Laszlo Sepsi are în spate o carieră de-a lungul căreia a adunat  157 de meciuri în Liga 1, 47 de meciuri in 2.Bundesliga şi 24 de partide în La Liga. Fotbalistul format la Mureș a evoluat la Gaz Metan Mediaș, Rennes, Gloria Bistrița, Benfica, Racing Santander, Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, CFR Cluj și FC Nurenberg.

Fundașul stânga a evoluat de patru ori și pentru echipa națională a României. Debutul său s-a înregistrat într-o partidă cu Rusia, din 2008, câștigată de “tricolori” cu 3-0.

Contactat de Ziua de Cluj, președintele clubului, Radu Constantea, s-a declarat încântat de lovitura reușită de Universitatea Cluj. "Laszlo Sepsi este unul dintre cei mai buni fundași stânga din România, a jucat sezonul trecut la FC Nurnberg, in liga a doua din Germania, un campionat mult peste Liga 1 de la noi, iar clubul nostru a făcut mari eforturi pentru a obține semnătura lui. I-am prezentat proiectul nostru de la “U” și ambițiile noastre pe termen mediu și scurt, iar Sepsi a acceptat să pună umărul la revenirea FC Universitatea Cluj în elită.

Construim cu răbdare un club solid din toate punctele de vedere și acest lucru se vede deja. Universitatea Cluj este iubită și apreciată în comunitate, iar ceea ce facem noi aici a devenit un model pentru alte cluburi de tradiție. Ne bucurăm că putem contribui, astfel, la însănătoșirea fotbalului românesc", a precizat conducătorul "studenților".

Comenteaza