“U” Cluj a reușit al zecelea transfer al verii

“U” Cluj a reușit al zecelea transfer al verii
| Foto: foto acperugiacalcio.com

”Studenții” au transferat un fundaș format chiar de clubul clujean.

Dan Berci este cea mai nouă achiziție a “Șepcilor roșii”. În vârstă de 19 ani, fundașul stânga a fost format chiar de Universitatea și a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Apărătorul a mai evoluat pentru Juve Stabia și Perugia și a strâns 11 selecții și trei goluri pentru reprezentativele de tineret ale României.

Berci s-a declarat încânat de revenirea în tricoul alb-negru. “M-am întors la “U” cu gândul să ajut echipa și să atacăm împreună promovarea. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor clubului și să mă integrez cât mai repede în lot. Abia aștept să joc din nou un meci oficial pentru “U””, a declarat fundașul.

Astfel, Dan Berci este al zecelea transfer al Universității din această vară, după ce formația clujeană i-a mai achiziționat pe Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman, Cristian Gavra și Florin Burghele.

“U” Cluj începe noul sezon de Liga a 2-a cu o partidă împotriva formației bucureștene Metaloglobus. Duelul se va disputa vineri, 3 august, de la ora 18, pe stadionul din Târgu Mureș.

Comenteaza