"U" Cluj - Astra Giurgiu se joacă cu suporteri pe Cluj Arena. "Cu mic, cu mare, marți e musai să fii la meci"

"U" Cluj - Astra Giurgiu se joacă cu suporteri pe Cluj Arena. "Cu mic, cu mare, marți e musai să fii la meci"

Universitatea Cluj îşi aşteaptă galeria la stadion, marţi 30 noiembrie 2021, când va avea de disputat meciul cu Astra Giurgiu din lupta pentru promovarea în Liga 1. 

Suporterii Universităţii sunt aşteptaţi pe Cluj-Arena la ultimul meci pe teren propriu din 2021. "Vino alături de noi la ultimul meci pe teren propriu din 2021! Avem nevoie de tine în tribune la partida care ne poate aduce calificarea matematică în play-off-ul pentru promovare", a anunţat pe pagina oficială de Facebook clubul Universitatea Cluj. 

Suporterii se vor duce la stadion înarmaţi cu fularele în culorile simbol alb şi negru, dar şi cu steagul tricolor, având în vedere că se apropie sărbătoarea naţională. 

"Revenim pe stadion. Marți, 30.11 e zi mare: joacă UNIVERSITATEA! Încă un meci important în lupta noastră pentru promovare! Cu mic, cu mare, marți e musai să fii la meci! Pentru ca următoarea zi e 1 Decembrie, tricolorul trebuie să fie nelipsit de lângă fularul alb-negru!

Nu avem altă prioritate! Renunțăm la tot deoarece, Joacă Universitatea! Asta ne e prioritatea! Altele vor fi pe locul doi! Ne vedem marți pe Cluj Arena", au postat şi Şepcile Roşii pe pagina de Facebook. 

Comenteaza