“U” Cluj caută soluții pentru ofensivă. “Studenții” au pus ochii pe unul dintre golgheterii Ligii a 2-a

“U” Cluj caută soluții pentru ofensivă. “Studenții” au pus ochii pe unul dintre golgheterii Ligii a 2-a
| Foto: liga2.prosport.ro

Clujenii ar putea bifa cel de-al treilea transfer al anului, după cele ale lui Daniel Pârvulescu și Ionuț Ursu.

Deși are cel mai bun atac din eșalonul secund, cu 47 de goluri înscrise, Universitatea Cluj încearcă să aducă un nou om de gol, pentru a-i face concurență lui Cristian Gavra. “Șepcile roșii” și-au îndreptat atenția spre Vlad Rusu, atacantul Energeticianului, echipă care s-a despărțit de mai mulți jucători importanți în această iarnă.

Interesul clujenilor pentru vârf a fost confirmat chiar de patronul Energeticianului, Nicolae Sarcină. “Îl avem pe golgheterul Vlad Rusu, care este un jucător foarte bun şi avem tot felul de oferte pentru el. Am avut şi de la ”U” Cluj, şi Chindia s-a arătat interesat de el, dar avem şi oferte din afară pentru el. Avem o ofertă foarte serioasă din afară pentru el, dar contează foarte mult şi ce îşi doreşte jucătorul. Mai e timp de transferuri”, a declarat Sarcină, pentru Prosport.

În vârstă de 28 de ani, Vlad Rusu a mai trecut de-a lungul carierei pe la FCSB, Viitorul, Academica Clinceni, Petrolul, Beerschot (Belgia) și Luceafărul Oradea. În sezonul trecut al Ligii a 2-a, Rusu a înscris de 26 de ori și a devenit golgheterul competiției. În actuala stagiune, atacantul a marcat de 11 ori în 18 apariții.

Comenteaza