“U” Cluj, demonstrație de forță în cantonamentul din Italia

“U” Cluj, demonstrație de forță în cantonamentul din Italia
| Foto: foto fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au obținut o victorie cu 12-1, în fața unei formații din ligile inferioare, într-un meci în care noua achiziție, Cristian Gavra a marcat de cinci ori.

Echipa lui Adrian Falub continuă pregătirile pentru Liga a 2-a, iar după patru amicale jucate, clujenii au un parcurs perfect. Ultima victimă a “studenților” a fost formația italiană Sansepolcro Calcio, din eșaloanele regionale, pe care au învins-o cu 12-1. Chiar dacă tehnicianul “șepcilor roșii” a început într-un sistem inedit, 3-4-3, fotbaliștii nu au avut nicio problemă în a marca.

Gavra a fost cel care a deschis scorul, în minutul 8, iar Cordoș l-a urmat, două minute mai târziu. După un sfert de oră, Taub a înscris și el, iar tabela indica 3-0 pentru “studenți”. În minutul 31, Gavra a ieșit din nou la rampă și a fost urmat pe lista marcatorilor de Dumitrescu, iar la pauză scorul era 5-1, după ce italienii au redus din diferență.

Repriza secundă a început excelent pentru clujeni, care au marcat prin Coman, iar în minutele 49 și 51, Ene și Greu au majorat scorul la 8-1. Apoi, Gavra a preluat din nou inițiativa și a marcat de trei ori, Florescu fiind cel care a închis tabela la 12-1.

Echipa de start (3-4-3): Dinu - Căpușă, Cordoș, Kosnic - Greu, Dumitrescu, Giurgiu, Taub - Gavra, Coman, Ene. Au mai evoluat: Albuț, Abrudan, Ursu, Manu, Takacs, Micaș, Kofi, Florescu și Hațiegan.

Pentru Universitatea urmează amicalul cu Romagna Centro. Partida se va disputa joi, 19 iulie, de la ora 17.

Comenteaza