Video “U” Cluj – Energeticianul 3-0. Omul meciului + ceilalți remarcați din echipa lui Falub

“U” Cluj – Energeticianul 3-0. Omul meciului + ceilalți remarcați din echipa lui Falub
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Revenirea pe Cluj Arena a fost de bun augur pentru Șepcile roșii, care au dominat clar și în cele din urmă s-au impus cu un categoric 3-0. Din formula de start aleasă de Adrian Falub au impresionat Kofi, Florescu și Gavra.

ZIUA de Cluj vă prezintă analiza "om cu om" a celor 14 "studenţi" care au intrat pe teren duminică:

Dur-Bozoancă - Nota 6 - Goalkeeperul s-a aflat printre jucătorii care au evoluat bine în partida cu Energeticianul. Titularizat de fiecare data în acest sezon, tânărul portar s-a achitat perfect de sarcinile sale și i-a oprit de fiecare dată pe jucătorii adverși. 

Tiberiu Căpușă - Nota 6 - Venit în această vară de la Viitorul, începe să se impună ca titular în echipa clujeană. Apărătorul lateral a blocat perfect contraatacurile oaspeților, în condițiile în care a avut ca adversar direct un fotbalist obișnuit cu Liga 1, Viorel Nicoară. Urcările lui Căpușă în atac au pus mereu probleme. De altfel, el a fost cel care a centrat la cel de-al treilea gol al clujenilor.

Octavian Abrudan - nota 6 - La al treilea meci ca titular în acest sezon, stoperul clujenilor nu a dezamăgit. Experiența sa și-a spus cuvântul, și, chiar dacă nu mai stă la fel de bine la capitolul viteză, plasamentul l-a ajutat să facă față.

Andrei Cordoș - Nota 6 - Deși a fost lăsat pe bancă la Târgoviște, a revenit ca titular și a reușit o nouă evoluție bună. Apărătorul central a dominat duelurile aeriene împotriva unui atacant masiv precum Vlad Rusu. Cuplul pe care în formează cu Abrudan poate da stabilitate defensivei.

Carol Taub - Nota 5 - Ofensivul fundaș stânga a fost unul dintre remarcații prime părți a jocului. Apărătorul a urcat de multe ori în atac și a creat superioritate pentru formația sa în flancul stâng. S-a remarcat și la finalizare, după o jumătate de oră de joc, când a tras puțin pe lângă din interiorul careului.

Gabriel Giurgiu - Nota 7 - Căpitanul a fost din nou cel care a coordonat perfect mecanismul de construcție al Universității Cluj. Distribuit de această dată într-o poziție mai înaintată, după ce Kofi a preluat sarcinile de mijlocaș defensiv, Giurgiu a reușit să marcheze cel de-al doilea gol al clujenilor, după o combinație de efect cu Florescu.

Kofi Twumasi - Nota 5 - Transferat în această vară, primul american din istoria Universității a fost în prima repăriză unul dintre cei mai buni oameni ai echipei lui Falub. Mijlocașul defensiv a recuperat fiecare balon care a trecut pe lângă el și a furnizat pase bune pentru jucătorii din atac. După pauză s-a stins și are nevoie de mai multe minute în tricoul Universității pentru a demonstra ce poate.

George Florescu - Nota 6 - În sistemul gândit de antrenorul “studenților”, George Florescu a fost liantul dintre apărare și atac. Fostul internațional a fost unul dintre cei mai activi oameni ai clujenilor și chiar a trecut puțin pe lângă gol în câteva rânduri. Florescu și-a încununat evoluția cu o pasă excelentă la golul lui Giurgiu.

Răzvan Greu - Nota 5 - Titular pentru prima dată în acest sezon, a jucat într-o poziție nouă pentru el. Antrenorul a decis să îl folosească în banda dreaptă a atacului, dar Greu a coborât deseori la mijloc pentru a primi baloane. S-a zbătut mult, dar fără să reușească mare lucru.

Poza noua 20.08.2018

Cristian Gavra - Nota 8 - Este omul meciului cu Energeticianul. Noul atacant al Universității Cluj (foto) a reușit o dublă și a mai ratat alte două oportunități de a marca. Vârful sosit de la Viitorul a reușit trei goluri în tot atâtea partide în startul acestui sezon.

Cristian Ene - Nota 5 - Chiar dacă a fost golgheter în returul sezonului trecut, pare că nu se regăsește în startul noii stagiuni. A fost aproape invizibil în partida cu Energeticianul, unde a jucat într-o poziție în care a fost mai puțin utilizat, în banda stângă. Fizicul nu îl ajută în duelurile cu fotbaliștii masivi din Liga 2.

Marius Coman - Nota 5 - Introdus în teren în min. 75 în locul lui Kofi, a jucat în dreapta atacului, trimițându-l pe Greu la mijloc, iar pe Giurgiu la închidere. Nu s-a remarcat cu nimic în minutele jucate.

Doru Dumitrescu - Nota 6 - Și-a făcut apariția în min. 80, în locul lui Greu, și a intrat bine în meci. L-a încercat pe portarul advers cu două șuturi bune, însă fără efect pe tabelă.

Jevrem Kosnic - fără notă - L-a schimbat pe Florescu în min. 88.

REZUMAT VIDEO U CLUJ - ENERGETICIANUL

Următoarea partidă pentru Universitatea Cluj va fi împotriva Politehnicii Timișoara. Partida din Banat se va disputa duminică, 26 august, de la ora 13:30.

Comenteaza