"U" Cluj, exclusă de Becali din lupta pentru titlu: "Nu cred că poate să se bată la campionat, nu are cum"

"U" Cluj, exclusă de Becali din lupta pentru titlu: "Nu cred că poate să se bată la campionat, nu are cum"
| Foto: prosport

Liderul Superligii nu e considerat o amenințare de către finanțatorul campioanei din stagiunea precedentă, FCSB.

Deși sunt neînvinși în startul campionatului, "studenții" nu sunt văzuți drept o amenințare de către favoritele la titlu. Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB nu vede Universitatea Cluj capabilă să mențină ritmul până la finalul sezonului.

"Am jucat în deplasare cu CFR, e un câștig. Craiova a pierdut. Noi ne batem cu CFR și Craiova la titlu. Am câștigat un punct față de Craiova. Acum vrei să zic că ne batem cu U Cluj la campionat? Nu vreau să o depășim, după o depășesc și alții.

Vreau să rămână în play-off, să rămână și Galați, să rămână și Dinamo. Nu-mi fac probelele, problema mea e Craiova și CFR. Bine, așa zic eu. Nu cred că poate să se bată U Cluj la campionat, nu cred, nu are cum", a spus finanțatorul FCSB la Digisport.

După primele 8 etape, Universitatea Cluj e liderul Superligii cu 18 puncte, două mai mult decât următoare clasată, Oțelul Galați, și la 9 lungimi distanță de FCSB. Mai mult, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău ar putea mări ecartul în cazul unui rezultat pozitiv în Giulești. 

Comenteaza