"U" Cluj, în fața unui nou meci decisiv cu FC Voluntari. Sabău: "Vreau să văd o reacție, mai mult curaj de a juca"

"U" Cluj, în fața unui nou meci decisiv cu FC Voluntari. Sabău: "Vreau să văd o reacție, mai mult curaj de a juca"
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" au încă o dată nevoie de o victorie pe terenul ilfovenilor pentru a îndeplini obiectivul stabilit la începutul sezonului.

După ce în urmă cu două luni, Universitatea Cluj remiza, scor 0-0, în deplasare de la Voluntari și rata prezența în play-off, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău se află într-o situație asemănătoare și înaintea ultimei runde din play-out.

"Studenții" au nevoie de un succes pentru a se menține pe locul care asigură prezența în barajul pentru UEFA Conference League, însă de această dată partida are miză și pentru FC Voluntari, echipă amenințată cu retrogradarea.

Ioan Ovidiu Sabău a analizat ce s-a petrecut în ultimele luni, dar a prefațat și jocul, la care se așteaptă să vadă o reacție pozitivă din partea jucătorilor și dorință de a câștiga.

"Ne dorim să încheiem cu o victorie, să terminăm în primele 10 și să putem juca barajul. Cred că ar fi o performanță, după anul acesta care a fost cu momente super bune. După perioada de iarnă ceva nu a mai funcționat. Vom juca și la anul în prima ligă, ceea ce eu consider că e foarte important. Voi avea posibilitatea să preiau echipa de la început.

Alături de cei din conducere vom face echipa. Începem pregătirea cu toți. Nu a fost ușor de gestionat, dar dacă vom reuși să câștigăm cu Voluntari cred că va fi un an destul de bun. Eu îmi doresc, sper să gândească și jucătorii la fel. Cred că de la ei trebuie să vină dorința de revanșă.

Vreau să văd o reacție, mai mult curaj de a juca. Ei vor fi foarte motivați, e riscant pentru ei. Nu știu cum au ajuns să lupte la retrogradare. Poate presiunea nu e atât de mare pe noi, dar trebuie să fim motivați", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari se va disputa duminică, 12 mai, de la 21:30.

Comenteaza