”U” Cluj, neînvinsă în ultimele trei meciuri cu FCSB / ”Cu sprijinul publicului avem o șansă reală de a câștiga”

”U” Cluj, neînvinsă în ultimele trei meciuri cu FCSB / ”Cu sprijinul publicului avem o șansă reală de a câștiga”
| Foto: https://as.ro/

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB se joacă luni, de la 20:30, pe Cluj Arena, într-un meci contând pentru etapa a 26-a a Superligii. 
 

Cu Dan Nistor și Alex Chipciu lideri ai formației de pe Cluj Arena, Universitatea are ca obiectiv toate cele trei puncte în confruntarea cu liderul campionatului. 

Având în vedere că echipa lui Ioan Ovidiu Sabău este neînvinsă în ultimele trei meciuri cu FCSB, Șepcile Roșii consideră că au șanse mari să câștige partida cu FCSB. Totodată conducerea clubului transmite că unul dintre cele mai mari avantaje din partida de luni va fi numărul mare de suporteri de pe stadionul din Cluj-Napoca. 

”Cred că e cea mai în formă echipă din SuperLiga, dar ne-am descurcat bine în ultimele două sezoane contra FCSB-ului. Sunt încrezător într-o victorie.

Cu sprijinul publicului cred că avem o șansă reală de a câștiga acest meci. E FCSB, dar suntem încrezători. Sper că vor fi undeva peste 20.000 de spectatori. Cei mai mulți vor ține cu U Cluj”, a transmis pentru Digisport Radu Constantea, președintele celor de la ”U” Cluj.

Cu cinci etape rămase din sezonul regulat, ”U” Cluj se situează pe locul opt în campionat și vrea să prindă play-off-ul. 

Comenteaza