”U” Cluj, invincibilă în Superliga / Sabău, după egalul de pe Cluj Arena: ”Jucătorii sunt foarte supărați”

”U” Cluj, invincibilă în Superliga / Sabău, după egalul de pe Cluj Arena: ”Jucătorii sunt foarte supărați”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Craiova și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în etapa a 10-a din SuperLiga României. Deși au intrat cu avantaj la cabine, elevii lui Sabău au fost egalați pe Cluj Arena în repriza a doua.

Universitatea Cluj a făcut doar egal cu Universitatea Craiova pe Cluj Arena. După o serie de patru victorii consecutive, însă elevii lui Sabău nu au reușit să se impună și în fața grupării din Bănie. Studenții clujeni sunt însă fără înfrângere în campionat şi lideri cu 22 de puncte, la 5 puncte distanţă de Oţelul, care e pe locul 2.

”Șepcile roșii” au deschis scorul prin Mamadou Thiam în minutul 39, iar gazdele au intrat cu avantaj la cabine. Ulterior, Oshima a reușit să egaleze, iar partida s-a terminat într-o remiză. Imediat după meci, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, a declarat că este mulțumit de rezultatul obținut de fotbaliștii săi, deși au avut ocazii să înscrie pe care nu le-au fructificat.

"Am făcut o primă repriză bună, am jucat în viteză, mai ales în flancul drept. Am avut situații de 2-0, dar în a doua repriză am scăzut intensitatea, dar nu e ușor, am jucat cu Craiova, te poate pune în dificultate. Dacă noi țineam mai mult de mingea, câștigam și azi. Dar s-a descurcat bine Craiova, poate și pe fondul nostru de oboseală.

Jucătorii sunt foarte supărați. Dacă arătam și în repriza a doua cum am arătat în prima, câștigam. Trebuie să jucăm cum am jucat cu Rapid. Sunt multe motive pentru care nu am reușit să ținem de minge. Analizăm de ce nu am ținut de minge în repriza a doua. Adversarul ne-a și lăsat să construim. Poate e presiune, e teamă (...)

Mă bucur foarte mult că le-am dat speranțe fanilor, am convins prin felul nostru de a fi, cu aceiași jucători deosebiți. Am ajuns pe primul loc, au crescut și așteptările. Vreau să simtă și ei presiunea, îmi place. Trebuie să ne pregătim foarte bine, să mergem la Iași și să câștigăm", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviu după partida cu Universitatea Craiova de pe Cluj Arena de duminică seara, citează digisport.ro

Comenteaza