"U" Cluj, pe primul loc în Clasamentul SuperLigii după 2 etape / Sabău: "Sunt alte pretenții"

"U" Cluj, pe primul loc în Clasamentul SuperLigii după 2 etape / Sabău: "Sunt alte pretenții"
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/FCUCluj/

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a învins pe Cluj Arena trupa sibiană Hermannstadt, scor 3-1, în cea de-a doua etapă a Superligii şi se află pe primul loc în SuperLiga cu 4 puncte după primele 2 etape. 

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a încheiat la egalitate partida contra campioanei FCSB, scor 1-1, în prima rundă a sezonului regulat al Superligii, iar după victoria de duminică împotriva celor de la Hermannstadt, au urcat pe prima poziţie a clasamentului. 

"U" Cluj, pe primul loc în Clasamentul SuperLigii după 2 etape / Sabău: "Sunt alte pretenții"
https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1

”Sunt foarte mulțumit și vreau să-i felicit, pentru că a fost un joc greu, am avut mari emoții. A fost și primul meci în fața fanilor noștri. Cei care au venit de pe bancă au intrat și cu atitudine. A fost o victorie muncită, meritată. Mi-a plăcut că ne-am organizat bine, am jucat la rezultat și cred că a fost o victorie muncită și meritată.

Blănuță e un jucător bun, de perspectivă, se vede că are calitate. E un început care te ajută ca atacant, dar cred că are potențial și poate mult mai mult. Cred că-i lipsește ritmul și pregătirea.

Avem un lot care are calitate, valoare. Avem un cuvânt greu de spus în acest campionat, dar trebuie să rămânem umili, modești. Un astfel de joc aduce lumea la stadion, jucătorii au câștigat respectul publicului.

Lotul arată mult mai bine decât anul trecut, e mai valoros, sunt jucători care au experiență și mai au de oferit multe în Liga 1. Sunt alte pretenții, așteptările sunt mari. Avem obiectiv calificarea în play-off, vrem să ridicăm nivelul. Este clar că lumea își dorește altceva.

Poate să mai luăm un fundaș central pentru că a plecat Thalisson, iar lotul va fi ce trebuie”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după ”U” Cluj - Hermannstadt, citat de digisport.ro

Comenteaza