"U" Cluj reia lupta pentru promovare. Ce surprize pregătește Bogdan Lobonț pentru partea a doua a campionatului

"U" Cluj reia lupta pentru promovare. Ce surprize pregătește Bogdan Lobonț pentru partea a doua a campionatului
| Foto: fcunviersitateacluj.ro

“Studenții” au reluat antrenamentele pe plan local după ce au petrecut aproape două săptămâni în Antalya și sunt pregătiți să revină la duelurile din eșalonul secund. 

Deși stagiul de pregătire din Turcia a fost marcat de condiții meteo nefavorabile, “Șepcile roșii” au disputat cinci partide de pregătire, una dintre ele fiind oprită la pauză din cauza unei furtuni. Rezultatele clujenilor nu au fost cele mai bune, dar antrenorul Bogdan Lobonț a apucat să vadă cum se descurcă noile achiziții, iar o parte dintre fotbaliștii aduși în iarnă ar putea debuta chiar în meciul cu Energeticianul.

În cele cinci meciuri-test, “studenții” au marcat doar de cinci ori, Axente și Norbert Janos fiind golgheterii, cu câte două reușite, în timp ce Gavra a înscris o singură dată. În partidele amicale, formația lui Bogdan Lobonț a înregistrat o victorie, două remize și două înfrângeri.

Rezultate “U” Cluj în cantonamentul din Antalya:

“U” Cluj – Cherno More Varna (Bulgaria) 0-0 (întrerupt la pauză)

“U” Cluj – Pyunik Erevan (Armenia) 4-1

“U” Cluj – Rad Belgrad (Serbia) 1-1

“U” Cluj – FC Montana (Bulgaria) 0-2

“U” Cluj – FC Navbahor (Uzbekhistan) 0-1

U Cluj - Pyunik

Echipa probabilă în partea a doua a campionatului:

Dur-Bozoancă – I. Ursu, Cordoș, Sepsi – Al. Coman, Giurgiu, Florescu, Taub – Pîrvulescu – Goga, Gavra

Clujenii ocupă locul patru în Liga 2, cu 44 de puncte, două mai puțin decât liderul, Sportul Snagov. Până la reluarea campionatului, Universitatea Cluj va mai disputa o partidă amicală, cu Metalurgistul Cugir, sâmbătă, de la ora 13:00. Locația partidei urmează să fie stabilită.

Comenteaza