“U” Cluj revine la lupta din Liga 2. Clujenii au parte de un duel tare cu Luceafărul Oradea

“U” Cluj revine la lupta din Liga 2. Clujenii au parte de un duel tare cu Luceafărul Oradea
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa antrenată de Adrian Falub se concentrează din nou la promovare, după victoria din Cupa României, împotriva Gloriei Bistrița.

După o înfrângere la limită la Timișoara, în partida cu Poli, “studenții” revin pe Cluj Arena cu gândul la victorie. Adersarul echipei lui Falub va fi Luceafărul Oradea, formație care a trecut prin restructurări masive în pauza competițională. Deși a pierdut mai mulți jucători importanți, printre care și Vlad Rusu, golgheterul Ligii 2 din sezonul trecut, orădenii au reușit să se redreseze.

Linia de clasament a echipei din Bihor este asemănătoare cu cea a Universității. Orădenii au acumulat cinci puncte, după o victorie, două remize și o înfrângere și ocupă locul 13 în eșalonul secund. Clujenii au strâns șase puncte, din două victorii și două eșecuri și se clasează pe locul 11.

În ultimele luni, cele două formații au disputat mai multe partide amicale, iar rezultatele le-au fost favorabile “studenților”. La începutul acestui an, partida dintre Universitatea și Luceafărul s-a încheiat la egalitate 3-3, iar înaintea noului sezon clujenii s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Coman și Dumitrescu. Partida se va disputa azi, de la ora 18:00, și va fi transmisă de Look Sport, Telekom Sport și Digi Sport.

Comenteaza