„U” Cluj s-a obișnuit în fotoliul de lider, iar „studenții” vor să fie campionii turului. Ovidiu Bic: „Ne dorim să fim cât mai mult pe primul loc”

„U” Cluj s-a obișnuit în fotoliul de lider, iar „studenții” vor să fie campionii turului. Ovidiu Bic: „Ne dorim să fim cât mai mult pe primul loc”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj este lider în clasamentul Superligii de câteva etape, iar „studenții” au început să se obișnuiască pe această poziție.

Jucătorii Universității Cluj au început să se obișnuiască în fruntea clasamentului, iar după ultimul succes de acasă cu Oțelul Galați, „studenții” antrenați de Ioan Ovidiu Sabău anunță că vor să fie „campioni” de toamnă.

„U” Cluj s-a obișnuit în fotoliul de lider

După meciul disputat în compania echipei lui Dorinel Munteanu, mijlocașul de la „U” Cluj, Ovidiu Bic a declarat că echipei îi priește prima poziție în clasamentul Superligii.

„Am început să ne obișnuim pe primul loc. Suntem fericiți că am câștigat astăzi. Este o victorie foarte bună pentru noi, de moral. Ne dorim să stăm acolo (pe primul loc - n. red.) cât mai mult (...) Este important și că suntem neînvinși acasă. La început de campionat știam că avem o echipă foarte bună. Am văzut asta și din cantonament.

De câteva etape suntem pe primul loc. Mergem cu încredere la Botoșani pentru următorul meci. Ne dorim să fim campioana turului. Vrem să obținem cât mai multe puncte. Poate chiar și la sfârșitul campionatului să fim primii”, a declarat Ovidiu Bic. 

La începutul sezonului, acesta nu se aștepta ca Universitatea Cluj să fie chiar pe prima poziție, dar echipa avea încredere mare că se luptă pentru un loc în play-off. 

„U” Cluj rămâne pe primul loc în clasamentul Superligii, cu 26 de puncte, la șase puncte distanță de Universitatea Craiova.

Comenteaza