“U” Cluj se bate cu Dinamo pentru un jucător de națională

“U” Cluj se bate cu Dinamo pentru un jucător de națională
| Foto: foto frf.ro

"Şepcile roșii" l-au ofertat pe Gicu Grozav, fără echipă după despărțirea de Bursaspor, dar pe fir au intrat și cei de la Dinamo.

Deși “studenții” s-au întârit masiv în această vară și au realizat 11 transferuri în pauza competițională, conducătorii echipei mai caută întâriri. Startul greoi de sezon, în care clujenii au înregistrat două înfrângeri, a fost destul pentru a-i convinge să caute soluții.

“Șepcile roșii” sunt aproape să dea o lovitură pe piața transferurilor. "U" a discutat în ultimele săptămâni cu Gicu Grozav, jucător care a mai trecut pe la Universitatea și care este în prezent liber de contract. Internaționalul român, care a refuzat o propunere de la echipa elvețiană FC Zurich, are pe masă o ofertă concretă de la FC Universitatea Cluj. Pe fir a intrat, însă, și Dinamo, care încearcă să îl deturneze pe atacant.

De-a lungul carierei, Grozav a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Petrolul Ploiești, Terek Grozny, Dinamo, Karabukspor și Bursaspor, de care s-a despărţit în această vară. Pentru Universitatea, atacantul a evoluat în sezonul 2011-2012 în 25 de partide, în care a reușit să înscrie șase goluri. Pentru echipa națională, Grozav a debutat în 2012 și a adunat 25 de selecții și cinci goluri.

Comenteaza