Foto "U" Cluj se pregătește de al doilea cantonament al verii. Ce spun antrenorul și căpitanul "Șepcilor roșii"

"U" Cluj se pregătește de al doilea cantonament al verii. Ce spun antrenorul și căpitanul "Șepcilor roșii"
| Foto: ZIUA de Cluj
Antrenament U Cluj 22 iunie 2023
Antrenament U Cluj 22 iunie 2023
Antrenament U Cluj 22 iunie 2023
Antrenament U Cluj 22 iunie 2023
Antrenament U Cluj 22 iunie 2023

Echipa clujeană a efectuat ultimul antrenament înaintea plecării spre Austria, unde "studenții" vor petrece 15 zile.

Reveniți din Slovenia, elevii lui Toni Petrea au avut parte de o scurtă pauză, însă au reluat rapid pregătirile, în vedere celui de-al doilea cantonament al verii. "Studenții" se pregătesc pentru plecarea în Austria și au efectuat un antrenament, la care au fost prezenți și jucătorii transferați recent Dimitrov, Bordeianu și Calcan, dar au revenit și Ioan Filip și Alex Chipciu.

Toni Petrea s-a declarat mulțumit de primul stagiu de pregătire, cel din Slovenia, și speră că elevii săi vor fi în cea mi bună formă la startul noului sezon competițional.

"În primul cantonament nu am avut toți jucătorii pe care îi doream, am avut mulți juniori pe care am vrut să îi văd. Suntem într-un efectiv aproape complet, mai căutăm ceva jucători. Sper să ne pregătim cât mai bine, nu mai e timp de pierdut. Sper să ne întoarcem sănătoși, apți pentru a începe campionatul", a declarat antrenorul.

Căpitanul Universității Cluj, Alex Chipciu, a reluat pregătirile alături de colegi s-a arătat nerăbdător să intre în programul echipei și a prefațat viitorul imediat al "Șepcilor roșii".

"Cred că sunt pregătit, însă nu m-am antrenat cu echipa o bună perioadă. Îmi era dor, îmi doream să intru cât mai repede în acest program pe care l-am avut toată viața. Sunt nerăbdător acum, însă cu siguranță ultimele zile vor fi grele.

S-au schimbat foarte mult, antrenorul, mulți jucători, așa e la fotbal. Față de anul trecut când veneam din Liga a 2-a, cred că suntem mult mai legați, jucătorii sunt cu mai multă experiență de Liga 1.

Cred că a crescut nivelul, ceea ce ne face să fim entuziaști și să avem încredere, chiar dacă nu va fi ușor în acest an. Dacă ne gândim că va fi greu și trebuie să luptăm, cred că vom reuși să obținem o clasare mai bună", a spus Alex Chipciu.

Universitatea Cluj va sta în Austria până în 6 iulie și urmează să dispute patru meciuri amicale în cel de-al doilea cantonament al verii.

Comenteaza