"U" Cluj trimite un jucător la naţionala de juniori a României

"U" Cluj trimite un jucător la naţionala de juniori a României
| Foto: Facebook U Cluj

Un jucător de 18 ani al echipei de fotbal Universitatea Cluj a fost convocat Naţionala de juniori a României sub 19 ani. 

"Marius Ciobanu a fost convocat pentru următoarea acțiune a echipei naționale de juniori sub 19 ani. Tânărul nostru jucător va face parte din lotul României U19 pentru dubla cu Israel. Cele două partide de verificare se vor disputa pe 3 și 5 august la Centru Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Mult succes, Marius!", a anunţat "U" Cluj pe pagina oficială de Facebook. 

Universitatea Cluj a reușit transferul, mijlocașului de 18 ani, Marius Ciobanu-Vanghele, de la Unirea Slobozia. Fotbalistul a fost crescut de FCSB și a mai trecut pe la Academica Clinceni.

În sezonul trecut, acesta a strâns 13 partide în Liga a 2-a, reușind să înscrie un gol. ”Sunt un fotbalist muncitor, ambițios și care dă totul pe teren. Primii pași pe stadion au fost foarte emoționanți, dar cu foarte mare încredere că anul acesta vom promova și vom aduce Universitatea Cluj acolo unde îi este locul”, a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial al echipei la momentul transferului la Cluj. 

Fanii universităţii sunt încântaţi şi îi urează succes tânărului fotbalist: "Felicitări!", "Multă Baftă!" "Bravo, copile! Să faci 2 meciuri cel puțin la fel de bune, precum cele cu Ungaria și Serbia!", au scris aceştia sub anunţul convocării lui Marius Ciobanu.

Comenteaza