”U” Cluj va da piept cu Câmpia Turzii, sâmbătă, pe Dan Anca. Mesajul lui Abrudan către fani VIDEO

”U” Cluj va da piept cu Câmpia Turzii, sâmbătă, pe Dan Anca. Mesajul lui Abrudan către fani VIDEO
”U” Cluj va evolua împotriva Industriei Sârmei Câmpia Turzii, sâmbătă, de la ora 11:00, la Baza Sportivă Dan Anca, în etapa cu numărul 27 din liga a patra.

După victoria din ultima rundă, 4-0 la Viile Dejului, "Șepcile roșii" și-au asigurat prezența la barajul pentru promovarea în liga a treia. Echipa lui Marius Popescu este pe primul loc, cu 67 puncte, având un avans de 13 puncte față de a doua clasată, Olimpia Gherla. Căpitanul Universității, Gabriel Giurgiu, anunță însă că meciul cu cei de la Câmpia Turzii trebuie tratat cu seriozitate, chiar dacă locul 1 nu mai poate fi pierdut.

"Trebuie să ne concentrăm, chiar dacă avem asigurată prezența la baraj. Trebuie să fim hotărâți, motivați, și să câștigăm acest joc. E foarte important să creștem de la meci la meci. Nu cred că va fi ușor nici la baraj. Sunt multe echipe care ne pot pune probleme. S-a văzut și aici (în liga a patra - n. red.) cum a jucat fiecare echipă atunci când s-a întâlnit cu noi", a spus Giurgiu pentru ZIUA de CLUJ.

Cu o zi înaintea partidei de pe Dan Anca, fundașul Octavian Abrudan a postat pe facebook un clip în care îi îndeamnă pe fani să vină în număr cât mai mare la meciul cu formația din Câmpia Turzii.

”Fiți alături de noi în meciul cu Câmpia Turzii, vă așteptăm în număr cât mai mare. Haide ”U”!”.

"U" Cluj - Industria Sârmei Câmpia Turzii se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Baza Sportivă Dan Anca din cartierul Gheorgheni. Viitoarea adversară a Universității ocupă locul 11 în liga a patra, cu 26 puncte. În tur, "studenții" s-au impus cu 4-0.

Biletele pot fi achiziționate la standul clubului din Iulius Mall (până în ora 22:00), dar și sâmbătă, până la startul jocului. În ziua meciului, ele vor fi disponibile și la Baza Sportivă "Dan Anca", începând cu ora 10:00. Copiii sub 14 ani, însoțiți de un adult, vor avea accesul gratuit.

Comenteaza