"U" - FC Botoşani 0-0. Ăsta nu mai e ghinion. E blestem!

Universitatea rămâne fără gol marcat în 2015. Marţi a ratat încă un penalty. Fanii au părăsit peluza.

Universitatea este codaşa returului. Nicio victorie, două egaluri, trei înfrângeri, niciun gol marcat în 450 de minute, la care se aduagă încă 90 cu CFR, în Cupa României: acesta este palmaresul din 2015 al unei echipe care se apropie tot mai mult de meciurile programate la matineu. Nici măcar din penalty nu mai reuşesc să înscrie „Şepcile roşii". Cu FC Botoşani şi-a bătut joc de execuţie Ceppelini, după ce, în Gruia, se dăduse în spectacol Lemnaru. Acesta nu mai pare să fie ghinion, ci blestem.

Pentru întâlnirea cu moldovenii, Adi Falub a trebuit să revoluţioneze primul 11. Au lipsit Veselovsky, Skvorc, Viveiros şi Bambara, iar Lemnaru şi Costin au fost pe bancă. În aceste condiţii, Jovanovic a fost distribuit fundaş central, iar pe flancul stâng a apărut în premieră ca titular portughezul Daniel Martins, care a lăsat o impresie plăcută. Castillion i-a fost preferat în atac lui Lemnaru, dar a fost retras de pe gazon după 33 de minute penibile; „Lemnu" nu a reuşit însă o prestaţie mult mai convingătoare.

De-a lungul întregii partide, unica preocupare a clujenilor a părut a fi aceea de a-l angaja în adâncine pe Mengolo. O dată a ieşit la fix: Oltean l-a faultat pe camerunez şi arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Era minutul 54 când Ceppelini a trimis peste poartă. Exceptând această fază, meciul a fost apatic, sărac în faze de poartă.

În tribune s-au aflat mai puţin de 2.000 de spectatori. Galeria Universităţii şi-a fluierat favoriţii, a scandat împotriva conducătorilor clubului, iar în minutul 80 a părăsit peluza.

Etapa viitoare, „Şepcile roşii" vor juca împotriva senzaţiei returului, CSMS Iaşi.

„U" - FC Botoşani 0-0
"U" Cluj: Panagoupoulos - Raul Ciupe, Jovanovic, Neag, Daniel Martins - Kovacs (60 Vlad Morar), Lungu (64 Costin)- Gravenberch, Ceppelini, Mengolo - Castillion (33 Lemnaru). Rezerve: Antrenor: Adrian Falub.
FC Botoşani: Curileac - Patache (5 Oltean), Ngadeu, Tincu, Faugh, Croitoru, Vasvari, Bordeianu, Ivanovici, Svichi (46 Fidele), Batin. Antrenor: Leo Grozavu

Arbitru: George Rădulescu

 

Comenteaza