"U" ia 9 medalii la Cupa României la culturism& fitness

Secţia de culturism& fitness a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a obţinut 9 medalii la Cupa României, desfăşurată la Sâncraiul de Mureş, în data de 11 octombrie.

Medaliile au fost câştigate de următorii sportivi: Cristina Mărginean - medalie de aur (Bikini, 1,66m), Iuliana Florina Colceriu - medalie de aur (BodyFitness sistem open), Pamy-Vas Levente- medalie de aur (BodyBuilding clasic, 1,70m), Darius Băican - medalie de aur (Culturism, 70kg), Sebastian Văsuţ - medalie de argint (Culturism, 80kg), Cristian Berciu - medalie de argint (Culturism, 90kg), Alexandra Văidăhăzan - medalie de bronz (Bikini, +1,66m), Robert Covaci - medalie de bronz (Man Physique) şi Aurelian Căpuşan - medalie de bronz (Culturism, +90kg).

"După Campionatele Naţionale ce le-am desfăşurat la Cluj Napoca, unde am obţinut cu echipa noastră locul I la medalii pe ţară, ne aşteptam de asemenea să obţinem acelaşi loc fruntaş şi acum la Târgu Mureş. Sportivii au fost bine pregătiţi şi ne-am îndeplinit obiectivul propus", a spus la finalul competiţiei antrenorul Mihai Florea.

Competiţia următoare la care vor participa sportivii Universităţii din cadrul secţiei de culturism& fitness cu un număr de 8 sportivi va fi pe data de 1 noiembrie la Cupa Federaţiei de la Reghin.

Comenteaza