"U" II a terminat la egalitate la Dej, 1-1 cu Unirea. Szilagyi şi-a dat autogol

Unirea Dej şi "U" Cluj II au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul contând pentru etapa cu numărul 19 din seria a VI-a a Ligii a III-a. "Sisi" a fost protagonistul unui autogol, însă "şepcile roşii" au egalat din penalty în ultimele minute ale partidei.

Dejenii au început mai bine partida şi Costea putea deschide scorul în minutul 5, însă mingea şutată de acesta a trecut puţin pe lângă poartă. Golul a venit 7 minute mai târziu, când la un corner executat de dejeni, Szilagyi a deviat mingea în propria poartă. În minutul 17, Unirea putea majora scorul, însă portarul Universităţii, Niczaly, s-a opus boxând mingea trimisă de Găbruş. Din numai 7 metri, Tecsi a ratat incredibil trimiţând în portarul dejean. În minutul 33, Danciu a profitat de o eroare a apărării dejene, a trimis plasat, însă Szeleky a fost la post. Cu 2 minute înainte de pauză, Mititean putea înscrie pentru 2-0, dar şutul său a fost respins, în ultima clipă, de Niczuly. Prelungirile primei părţi au marcat ratarea reprizei: singur, singurel, din numai 1 metru Traore a lovit mingea cu capul, dar balonul s-a scurs pe lângă poartă.

Actul secund a început cu formaţia condusă de Gheroghe Barbu în atac. Calcan a şutat puternic în stânga lui Szeleky, dar portarul dejean a plonjat la timp şi şi-a salvat echipa. Tulio şi-a încercat şi el norocul în minutul 66, însă şutul său anemic nu i-a pus probleme portarului din Dej. Ursu putea egala la faza imediat următoare, când lovitura sa de cap a fost reţinută de goalkeep-erul uniriştilor. Acelaşi Ursu a avut o şansă uriaşă de a marca, însă mingea venită din partea dreaptă a fost lovită prost de fotbalist şi s-a scurs în stânga porţii uniriştilor. În ultimele 15 minute ale partidei, "U"-iştii au turat motoarele, împingând formaţia din Dej în propria jumătate. În minutul 85, Vârdea a faultat în careu, centralul a indicat lovitură de la punctul cu var şi Tulio a marcat pentru 1-1. Tot fotbalistul cu numărul 11 a driblat 3 fotbalişti ai Unirii, dar nu a mai avut forţă să trimită mingea spre poarta gazdelor. La ultima faza a partidei, Ursu putea aduce toate cele 3 puncte formaţiei sale, însă singur cu poarta goală, a trimis pe lângă.

UNIREA DEJ: Szekely-Vârdea-Traore-Bud-Costea-Rus-Găbruş-Itu-Budeanu-Mititean-Paul Bogdan. Antrenor: Mircea Bolba. Au mai intrat Petrean, Dragoş Ghiţă, Kerekeş şi Popa Cosmin.

UNIVERSITATEA II CLUJ: Niczaly-Busca-Cordoş-Szilagyi-Dauksa-Frătean-Tulio-Horvat-Danciu-Calcan-Tecsi. Antrenor: Gheorghe Barbu. Au mai intrat Ilie Stan, Ursu, Baciu şi Mureşan

 

Etichete
Comenteaza