"U" învinge categoric pe Arieşul Turda

Universitatea Cluj a învins fără drept de apel pe Arieşul Turda, într-un meci amical disputat de stadionul Clujana, cu scorul de 4 la 1.

Golurile "studenţilor" au fost înscrise de Gabi Jula în minutul 33 printr-o lovitură de cap din interiorul careului mic în urma unei centrări a lui Viveiros, care a mărit avantajul gazdelor în minutul 45 printr-un şut de la 11 metri, mingea a lovit bara şi apoi a intrat în poartă. În debutul reprizei secunde, "alb-negri" au dus scorul la 3 la 0 prin acelaşi Jula, care a înscris în minutul 46, în urma unei lovituri de cap, iar Stojanovic face 4 la 0 în minutul 70 printr-un şut de la marginea careului mare în colţul din stânga portarului. Arieşul a redus din diferenţă în minutul 71, stabilind scorul final de 4-1.

Antrenorul Universităţii a testat un fundaş central din Croaţia pe nume Dino Skvorc în vârţti de 24 de ani, care a evoluat ultima dată la Nea Salamina.

"U" Cluj a aliniat următoarea formulă de joc: Panagopoulos, Petar Jovanovic, Mateus, Dino Skvorc, Târnăcop, Paulinho, Bucşa, Flori Achim, Viveiros, Stojanovic, Gabi Jula.

Au mai intrat: Vladimir Niculescu, Andreas Calcan, Boboc.

Comenteaza