"U" învinge FC Zalău în amical cu 5-0. Ganea a găsit primele probleme: "Stăm foarte rău fizic, nu putem alerga!"

Universitatea Cluj a învins FC Zalău (Liga III) într-un amical disputat sâmbătă dimineaţa pe terenul "Dan Anca" din Cluj-Napoca.

Scorul a fost deschis de Georgian Tobă din 6 metri, în minutul 9, după care, cinci minute mai târziu, Viorel Dinu a majorat diferenţa pe tabelă. Răzvan Zăinescu înscrie în minutul 23, iar în minutul 34 Dinu mai marchează un gol, 4-0 pentru "U" înainte de intrarea la vestiare. În repriza a doua a mai marcat şi Apostol Muzac, în min. 85, din lovitură de la unsprezece metri.

Noul antrenor al Universității, Ionel Ganea, și-a urmărit din tribună elevii și așteaptă întăriri începând cu săptămâna viitoare. Ganea consideră că echipa este slab pregătită fizic: "Abia am venit, am învins cu 5-0, dar nu contează acest lucru. Încep să-i cunosc pe jucători și vă pot spune că avem foarte mult de muncă. În momentul în care nu poți să alergi și nu stai bine din punct de vedere fizic, nu ai ce căuta la fotbal, nu în ziua de azi. Vom vedea și ce jucători mai putem aduce, care să vrea să vină şi să joace din plăcere la Universitatea Cluj", a spus Ganea imediat după meci.

Clujenii au început partida în următoarea formulă:

Boșneag - Ciupe, Szilagyi, Popa, Nicola - Bucșa, Kovacs - Zăinescu, Gheorghe, Tobă - Dinu. 

Universitatea Cluj va pleca pe 12 februarie în cantonament în Antalya.  

Etichete
Comenteaza