"U" Jolidon a început cu o înfrângere noul sezon

Handbalistele au fost învinse în prima etapă a Ligii Naţionale de HCM Roman, scor 25-26, într-o partidă disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian".

„Suntem ambiţioase şi sperăm să le tragem şi pe cele tinere după noi. Ţinem steagul sus", spunea Mihaela Tivadar,înaintea partidei cu HCM Roman. „U" şi-a pierdut în această vară mai multe nume importante, precum Dincă, Cartaş şi Clara Vădineanu, însă a fost ţinută în viaţă de Senocico şi Chintoan. Cele două au jucat perfect în prima repriză când Universitatea a controlat meciul şi s-a desprins chiar la trei goluri (min. 17, 8-5). La pauză, „U" a intrat în avantaj (13-11), dar a cedat iniţiativa în repriza secundă. HCM Roman a investit serios în vară şi şi-a adus fete de naţioanlă, Tereza Tamaş, Daniela Băbeanu şi Gabriela Mihalschi, şi aici s-a făcut diferenţa. Romanul a preluat conducerea 19-18 (min 43) şi a reuşit să se impună în final cu 26-25. Mihalschi a fost cea mai bună de pe teren, marcând opt goluri.

Meciul dintre „U" şi HCM Roman a fost primul din acest sezon al Ligii Naţionale la handbal feminin. Trupa clujeană va susţine pe 7 septembrie şi Supercupa României, urmând să o întâlnească pe HCM Baia Mare.

 

Etichete
Comenteaza