"U" JOLIDON - GYOR. Misiune imposibilă pentru clujence

”U” Jolidon susţine astăzi al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor, urmând să primească vizita lui Györ, una dintre cele mai puternice formaţii din competiţie.

În primul meci, Universitatea Cluj a fost învinsă de Krim Ljubljana, în deplasare, dar clujencele au lăsat o figură frumoasă, ridicându-se deseori la nivelul adversarei. S-a terminat 28-27 pentru slovence, iar acum „studentele" se pregătesc să primească vizita lui Györ, principala favorită la câştigarea trofeului în acest sezon. Gyor a fost finalistă în 2009 şi 2012, dar a pierdut de fiecare dată trofeul, fiind învinsă de Viborg şi Buducnost. Unguroaicele sunt mari favorite în jocul de astăzi, lucru admis şi de fetele lui Gheorghe Covaciu. "E o echipă foarte puternică, are prima şansă, normal, dar sper să ne descurcăm onorabil. Aşteptăm lumea la sală, sper să fie o atmosferă senzaţională şi suporterii să ne încurajeze pe toată durata partidei", a spus Mihaela Ani-Senocico. Într-adevăr, partida se va juca cu casa închisă, toate biletele epuizându-se deja. „S-au vândut, nu mai sunt, gata. Sunt convins că dacă ar fi fost gata sala polivalentă, am fi jucat cu tribunele pline, aşa cerere mare am avut", a explicat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al clubului clujean.

Partida dintre "U" Jolidon şi Györ se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor Horia Demian. La Györ evoluează, printre altele, Anita Görbicz, golghetera tuturor timpurilor în Liga Campionilor, cu 1664 de goluri.


Program "U" Jolidon, grupa B

27 octombrie:
"U" Jolidon - Podravka

4 noiembrie:
Podravka - "U" Jolidon

11 noiembrie:
"U" Jolidon - Krim

17 noiembrie:
Györ - "U" Jolidon

 

Comenteaza