"U" Jolidon, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Echipa clujeană de handbal feminin "U" Jolidon va evolua în turul doi preliminar al Ligii Campionilor în prima urnă valorică la tragerea la sorţi, a informat astăzi Federaţia Europeană de Handbal, care a anunţat lista oficială a echipelor participante în Liga Campionilor, în sezonul 2011-2012, la feminin şi masculin.
">

Campioana României la feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va face parte din prima urnă valorică la tragerea la sorţi, având în vedere că ocupă locul patru în rankingul european, informează mediafax, citând Federaţia Europeană de Handbal.

Din aceeaşi urnă mai fac parte actuala campioană Larvik HK, FCM Danemarca şi şi Gyor ETO Ungaria. "U" Jolidon evoluează în turul doi preliminar alături de Randers HK (Danemarca), DVSC Debrecen (Ungaria) şi Byasen (Norvegia). Turul doi preliminar se va derula sub formă de turnee, cu două meciuri considerate "semifinale", ale căror câştigătoare dispută un meci pentru locul calificant în faza grupelor preliminare ale Ligii Campionilor. Sunt programate patru astfel de turnee în turul doi al competiţiei, iar câştigătoarele fac parte din urna a patra valorică la tragerea la sorţi pentru grupele preliminare.


Tragerea la sorţi din turul doi preliminar la feminin va avea loc în 27 iunie la Viena.

Etichete
Comenteaza