“U” Jolidon, încrezătoare înaintea duelului cu Fehervar din Cupa EHF. “Mi-aş dori un succes concludent din primul meci”

“U” Jolidon, încrezătoare înaintea duelului cu Fehervar din Cupa EHF.  “Mi-aş dori un succes concludent din primul meci”
“Studentele” s-au calificate în sferturile de finală ale Cupei EHF, unde o vor întâlni într-o dublă manşă pe Fehervar, din Ungaria.

Primul meci se va juca la Cluj-Napoca, pe 1 martie 2014, cu începere de la ora 16:30, la Sala Sporturilor "Horia Demian", iar returul este programat o săptămână mai târziu în Ungaria. "Avem şanse cu Fehervar, suntem două echipe apropiate ca valoare. Jucăm primul meci la Cluj şi sper să obţinem un succes concludent pe teren propriu, iar în Ungaria să sărbătorim calificarea în semifinale. Luăm fiecare meci pas cu pas şi sper să ajungem chiar în ultimul act. Ar fi o realizare de excepţie să jucăm o finală europeană", a explicat directorul sportiv al Universităţii, Cosmin Sălăjan.

"U" Jolidon Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF, după ce a eliminat în faza optimilor formaţia turcă Cankaya Anka Spor, cu scorul general de 66-45.

 

Etichete
Comenteaza