"U" Jolidon, înfrântă în cel de-al doilea meci din preliminariile Ligii Campionilor

Handbalistele de la "U" Jolidon au pierdut cu scorul de 21-33 partida disputată astăzi după-masă cu echipa suedeză Savehof, după ce ieri au câştigat meciul cu Metalurg Skopje.

"> Reprezentanţii clubului clujean spun că arbitrajul din prima parte a meciului a fost uşor favorabil echipei adverse, astfel că handbalistele de la "U" au devenit uşor nervoase în joc şi nu s-au mai putut concentra foarte bine la meci.

De precizat că echipa suedeză a reuşit să învingă ieri formaţia norvegiană Byasen, de care clubul clujean se temea cel mai tare.

"Echipa suedeză pâna acum a arătat că este cea mai bună din această grupa şi în acest moment are prima şansă la calificare. Însă noi nu ne vom da bătuţi şi vom lupta şi în meciul de mâine, în speranţa că echipa gazdă se va impune în meciul contra suedezelor. Arbitrajul în prima repriză a fost puţin părtinitor pentru suedeze, fapt care a creat o nervozitate pe teren a fetelor noastre care nu s-au mai putut concentra bine la meci", a precizat pentru site-ul oficial al echipei "U" Jolidon, directorul sportiv Cosmin Sălăjan.

Pentru clujence au marcat Tivadar, 7 goluri, Ani Senocico 5, Chintoan 3, Vintila 2, Paraschiv, Dincă. Oltean şi Tudorache câte 1

"U" Jolidon va juca mâine, în ultimul meci din grupa preliminartă a Ligii Campionilor, cu Byasen.

De precizat că doar echipa de pe primul loc se va califica în Liga Campionilor.

Comenteaza