“U” Jolidon: Oldenburg are două jucătoare în naţionala Germaniei, dar sperăm să ne calificăm

“U” Jolidon: Oldenburg are două jucătoare în naţionala Germaniei, dar sperăm să ne calificăm
Reprezentanţii clubului de handbal feminin “U” Jolidon speră ca echipa clujeană să se califice în faza următoare a Cupei EHF după cele două meciuri pe care le va disputa, în 13 şi 20 noiembrie cu echipa germană Oldenburg.
“Ca în orice meciuri din cupele europene fiecare echipă pleacă cu şanse egale, depinde doar de noi ce vom face. Avem unele informaţii (vizavi de echipa adversă, n.red.) , au două jucătoare în Naţionla Germaniei, sunt o echipă bună. Echipa noastră a suferit unele modificări faţă de sezonul precedent. Este posibil ca şi în cazul lor să fie la fel. Ne dorim calificarea”, a precizat directorul sportiv al echipei “U” Jolidon, Cosmin Sălăjan.

Faptul că echipa clujeană va juca primul meci în deplasare şi partida din retur acasă nu reprezintă neapărat un avantaj: “Oltchim a pierdut (în finala Ligii campionilor ediţia 2009-2010, n.red.) după ce ajucat returul acasă, Viborg a câştigat ultimele două Ligi ale Campionilor în deplasare. Pierzi la 15 goluri în deplasare şi apoi este greu să remontezi rezultatul. Sau pierzi la două goluri şi acasă câştigi tot la două, dar pierzi că se ia în considerare numărul golurilor marcat în deplasare”, a detaliat Sălăjan.

Vicecampioana României va evolua în Cupa EHF cu echipa germană Oldenburg, în 13 noiembrie, în deplasare, respectiv în 20 noiembrie, acasă.

“U” Jolidon a participat anteriror în preliminariile Ligii Campionilor dar nu a obţinut calificarea în faza următoare.



Comenteaza