"U" Jolidon pierde tot în pregătire, dar conducerea nu e îngrijorată: "Nu s-a pus accent pe rezultate"

Echipa de handbal feminin a cedat toate partidele din cadrul turneului "Trofeul Maramureş", competiţie desfăşurată la Baia Mare în perioada 2-3 august.

„U" Jolidon s-a duelat cu Baia Mare, Debrecen şi Craiova, pierzând toate partidele. În finală s-au întâlnit gazdele de la Baia Mare şi HC Zalău, câştig de cauză având maramureşencele, care s-au impus cu 24-22. Locul al treilea a fost adjudecat de DVSC Debrecen, echipa ungară reuşind să învingă cu 41-40 (19-17, 35-35) pe Iuventa Michalovce - campioana Slovaciei, după aruncări de departajare de la 7 metri. În ciuda înfrângerilor din pregătire, oficialii lui "U" nu îşi fac probleme. „ Nu s-a pus accept pe rezultate, ci pe cristalizarea relaţiilor de joc. Au fost primele partide după ce am lucrat fizic foarte mult. Cu mingea s-a lucrat puţin, avem timp să fim pregătiţi 100% până la startul sezonului. De asemenea, nu excludem nici posibilitatea de a mai face transferuri, mai avem timp şi vom vedea ce vom putea aduce, dacă vom aduce",a  spus directorul sportiv al clujencelor, Cosmin Sălăjan.

Liga Naţională la handbal feminin va începe pe 5 septembrie. Până atunci, "studentele" vor evolua în primul meci oficial pe data de 1 septembrie, în Supercupa României. "U" Jolidon (locul 3 în ultimul sezon) se va duela cu HCM Baia Mare (locul 2) după retragerea campioanei Oltchim din competiţii.

Etichete
Comenteaza