“U” Jolidon primeşte vizita Craiovei

“U” Jolidon primeşte vizita Craiovei
Handbalistele de la “U” Jolidon vor juca în această seară cu SCM Craiova în Liga Naţională, după care vor da piept cu turcoaicele de la Cankaya Ankara în optimile Cupei EHF.

O victorie frumoasă cu Zalăul (25-20) şi o înfrângere la scor cu Corona Braşov (26-35) sunt ultimele rezultalte obţinut de "U" Jolidon în campionat. Echipa clujeană se află în faţa unui nou test, urmând să o întâlnească în această seară pe SCM Craiova, într-o ultimă repetiţie înainte de dubla manşă cu Ankara Cankaya din Cupa EHF. Meciul se va disputa de la ora 18:00, în Sala Sporturilor. "Trebuie să trecem peste înfrângerea din meciul cu Corona şi să nu facem un capăt de ţară din asta. A fost, a trecut, important este acum să ne concentrăm pe meciurile următoare, cu Craiova, apoi avem cupa EHF,cu formaţia din Turcia. Am mare încredere şi sper să obţinem doar victorii în următoarele meciuri", a spus Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al "studentelor".

După meciul cu SCM Craiova, "U" va întâlni în weekend formaţia Cankaya Ankara din Turcia, în optimile de finală ale Cupei EHF . "U" Jolidon este singura reprezentantă a României rămasă în cupele europene feminine, după ce HCM Baia Mare a fost eliminată din Liga Campionilor, HC Zalău din Cupa EHF, iar Corona Braşov din Cupa Cupelor. Echipa clujeană a fost calificată direct în turul trei al Cupei EHF, fază în care a eliminat formaţia elenă AC PAOK Salonic.

Etichete
Comenteaza