"U" Mobitelco are antrenor nou. Vezi ce planuri are

"U" Mobitelco are antrenor nou, de astăzi, anunţă clubul de baschet.

 

Este vorba de Niksa Bavcevic, care va prelua funcţia de antrenor principal, fost tehnician la Steaua Bucureşti. "Acum două sezoane, când am antrenat Steaua București, am văzut ce este Clujul - un oraș al baschetului, cu fani deosebiți și o atmosferă superbă. Toată lumea mi-a spus că în spatele clubului și al jucătorilor stă întregul oraș", a spus noul tehnician, pe site-ul oficial al clubului.

Acesta adaugă că "ştie" că oraşul Cluj-Napoca "este considerat cel mai de succes club din România, cu o mulțime de jucători tineri, promițători, iar echipele de U16, U17 și U18 au avut un sezon excelent". "Nu vom avea cel mai mare buget din România, însă trebuie să avem inimile cele mai mari, să ne ridicăm la nivelul fanilor noștri!", a mai spus el.

Mircea Cristescu spune despre noul tehnician că are un "CV impresionant" - în acest moment pregăteşte lotul Under 20 al Croaţiei - şi că urmăreşte întinerirea lotului. "Cred că "U" Mobitelco o să aibă o faţă mai tânără şi, în scurt timp, va deveni o echipă cel puţin la fel de bună ca cea de până acum",  a spus Cristescu.

Născut în 1956, Niksa Bavcevic a antrenat de-a lungul carierei în Croația (KK Split, Trogir, Jolly Jadranska Banka Sibenik), Austria (Oberwart), Polonia (Czarni Slupsk), Belgia (Verviers Pepinster, Dexia Mons-Hainaut), Rusia (Avtodor Saratov), Italia (Roseto) și România (Steaua București), actualmente ocupându-se și de națională U20 a Croației.

Pe plan european, Bavcevic i-a condus până în sferturile FIBA EuroCup pe belgienii de la Dexia Mons-Hainaut, în 2006, an în care a și câștigat Cupă Belgiei.

Etichete
Comenteaza