"U" Mobitelco BT pierde medaliile de bronz GALERIE FOTO

"U" Mobitelco BT a pierdut şi al doilea meci din finala mică împotriva BC Mureş Târgu - Mureş cu scorul de 59-84 şi astfel a terminat pe locul patru în liga naţională de baschet masculin.

"Studenţii" au avut o evoluţie lamentabilă, iar la pauză au intrat la vestiare cu un dezavantaj de 20 de puncte, 30-50. Nici în partea secundă nu au reuşit să îşi revină, astfel că mureşenii s-a impus cu 2 la 0 la general şi au reuşit să cucerească medaliile de bronz, după ce anul trecut şi-au adjudecat argintul.

Jucătorul Mihai Silvăşan consideră că baschetbaliştii clujeni nu şi-au putut reveni din punct de vedere psihic, după semifinala pierdută în faţa Asesoftului.

”Din păcate pentru noi, ultima imagine a acestui sezon nu a fost prea fericită. Cred eu că n-am avut forţa mental ca să mai jucăm şi această finală mică. Sferturile de finală şi semifinala cu Asesoft ne-au stors de energie psihică. În primul rând îmi cer scuze suporterilor şi tuturor oamenilor de baschet din Cluj şi conducerii, pentru imaginea proastă pe care am lăsat-o la această finală mică. Pe de altă parte vreau să felicit colegii pentru sezonul bunicel, pe care zic eu l-am avut, în special în play-off, pentru lupta pe care am dat-o pe teren. Am dovedit că suntem o echipă de caracter şi nu uşor de bătut în niciun meci. De două sezoane nu i-am mai bătut pe cei de la Mureş. Nu cred că există un complex. Pur şi simplu a fost echipa mai bună. Trebuie să fii mental mai tare şi ei se pare că şi-au dorit mai mult probabil şi motivaţi de înfrângerea foarte uşoară pe care au avut-o în semifinală cu Oradea. Nu pot decât să îi felicit şi la anul sper să ieşim noi învingători. Din punctul meu de vedere se putea mai mult. Puteam accede în finală. Cu puţin mai multă atenţie, puteam să fim în finală, însă ăsta e sportul. Se poate decide într-o fracţiune de secundă soarta unui meci. Trebuie să mergem mai departe şi să luăm lucrurile ca atare”, a spus Silvăşan.

Antrenorul alb-negrilor, Dorin Pintea, a fost foarte dezamăgit de ultima reperezntaţie a echipei sale, de pe teren propriu, din acest sezon competiţional.

„Eu cel puţin mi-am dorit foarte mult să nu încheiem aşa un campionat, cu o înfrângere acasă, dar astăzi ca şi în meciul de la Mureş, am luat o lecţie de baschet. Ei au fost mult mai motivaţi, mai concentraţi, mai exacţi, în orice au făcut şi au câştigat. Au meritat victoria. Îmi pare foarte rău pentru publicul clujean că nu am reuşit să câştigăm acest meci şi că am rămas cu această ultimă imagine, destul de urâtă. Totdeauna ultima impresie contează şi practic, am şters cu buretele, tot ce am făcut bun în play-off şi în campionatul acesta, prin aceste două meciuri. Îmi pare foarte rău. E primul loc patru al meu ca principal.  Poate e mult, poate e puţin, nu ştiu. Nu eu pot să decid şi să spun ce este cel mai bine. Pentru mine urmează o pauză de o săptămână în care să îmi revin şi eu şi în zielele următoare, vom vedea. În zilele următoare se va întâlni conducerea clubului şi se vo lua decizii şi hotărâri în ce priveşte echipa.”

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Goran Martinic cu 20 de puncte, Alexandar Mladenovic cu 16 puncte de la oaspeţi şi Joshua Sparks de la gazde cu 14 puncte.

 

Comenteaza