"U" Mobitelco-CSU Ploieşti 85-87. Speranţele se mută la Ploieşti: "Ne vom da viaţa pe teren" GALERIE FOTO

"U" Mobitelco a ratat şansa de a se califica în finala de baschet, după un nou meci de infarct.

Meciurile cu inima strânsă sunt specialitatea baschetbaliştilor de la "U" Mobitelco. Joi au câştigat la un punct, vineri au pierdut la două, 85-87, în faţa rivalilor din ultimii 10 ani, cei de la CSU Ploieşti.

Scorul general al semifinalei a devenit 2-2, iar meciul decisiv pentru calificarea în finală se va juca la Ploieşti, luni seara.

"U" Mobitelco a jucat perfect în primele două sferturi şi mai slab în al treilea, repetând scenariul de la partida de joi. Totul s-a decis în ultimele secunde.

Căpitanul Mihai Silvăşan a făcut un meci excepţional, în care a marcat 32 de puncte. Hargrove a înscris 25 de puncte, iar Kuburovic, 23. Acesta din urmă a cedat însă presiunii pe final şi a făcut o greşeală care a dus la marcarea punctelor victorioase ale oaspeţilor. 

"Am pierdut azi dureros si, la fel cum am spus ieri, ca am gresit mai putin decat adversarul, azi noi am facut cateva greseli pe final si am pierdut meciul. Nu m-a surprins introducerea lui Flowers, stiam ca Tica este accidentat, ne asteptam sa intre Flowers in teren in aceasta seara si, la fel, stiam ca este un jucator foarte bun de la trei puncte. Mergem luni la Ploiesti si ne vom da viata pe teren pentru a castiga", a declarat antrenorul Dorin Pintea.

Atmosfera a fost din nou excepţională, iar publicul din Cluj merită să aibă parte de o nouă finală, după cea câştigată în 2011.

Etichete
Comenteaza