"U" Mobitelco întâlneşte duminică pe CSM Bucureşti. Debutează Mijovic

"U" Mobitelco întâlneşte duminică, în deplasare, echipa lui Claudiu Fometescu, CSM Bucureşti.

"Ne aflăm în faţa celui de-al treilea hop, cu CSM Bucureşti, o echipă destul de incomodă, care s-a ţinut scai de Timişoara şi Târgu Mureş. Are jucători experimentaţi, precum Fometescu sau Căruţaşu, dar şi trei străini talentaţi. Vom aveam o misiune dificilă, însă noi sperăm să câştigăm. După eliminarea din Cupa României jucătorii erau supăraţi, dar au urmat cele două victorii din campionat iar atmosfera a devenit foarte bună, băieţii şi-au recăpătat încredere. Mijovic se va integra în cel mult o lună, el creşte de la antrenament la antrenament. Cred că va juca juca duminică", a spus antrenorul secund Dorin Pintea.

Kyndall Dykes spune că va uita de prietenia cu Claudiu Fometescu în timpul meciului. "Va fi un meci dificil pentru că CSM are jucători experimentaţi,iar etapa trecută a jucat chiar foarte bine. Noi trebuie să dăm totul pentru a câştiga acest meci. Cu Fometescu am rămas prieten, dar în timpul jocului nu voi ţine cont de acest aspect. Jucăm de ceva timp împreună şi cred că dacă vom rămâne uniţi vom avea un sezon grozav".

"Am început cu dreptul campionatul, chiar dacă nu am jucat la potenţial maxim, dar suntem în creştere după meciurile din cupă. Mijovic va aduce un plus echipei noastre la toate capitolele. Cred că în maxim două săptămâni va da randament maxim. El a fost puţin stresat din cauza unor probleme de familie apărute chiar în perioada de pregătire. Important este că a trecut peste acest aspect. Este un jucător important, cu o înaltă cotă ca valoare. S-ar putea să mai aducem un jucător, dar momentan vom vedea cum va merge echipa cu Mijovic. Abia apoi vom lua o decizie. În mod cert va fi un străin. Vreau să transmit condoleanţe familiei lui Hardy. Asemenea lucruri nu ar trebui să se întâmple într-o societate normală. Sârbii noştri sunt educaţi într-un fel, americanii într-un alt fel, dar cheia este să ne înţelegem cu toţii bine", a declarat Mircea Cristescu.

 

Comenteaza