„U” Mobitelco va fi prezentă la Turneul Final U20 de baschet masculin

„U” Mobitelco va fi prezentă la Turneul Final U20 de baschet masculin
Turneul Final U20 de baschet masculin va avea loc la București în perioada 5-7 mai.

 

Competiția se va desfăşura la Arena de Baschet din capitală și va avea la start patru formații. „U" Mobitelco Cluj va înfrunta echipele Dinamo București, LPS Focșani și ACS Vipo București, formatul turneului făcând ca fiecare din echipe să joace câte un meci împotriva celeilalte.

La capătul celor trei zile de concurs, echipa aflată pe primul loc în clasament va fi încununată campioană și va primi medalii de aur. Programul echipei clujene va fi după cum urmează: marți, 5 mai - ACS Vipo București; miercuri, 6 mai - LPS Focșani; joi, 7 mai - Dinamo București.

„U" Mobitelco Cluj a câștigat faza preliminară a turneului, înregistrând 12 victorii fără a pierde vreun meci. Dinamo București, LPS Focșani și Vipo București i-au urmat pe clujeni, în această ordine.

În cadrul Turneului Final U20 de anul trecut, „U" Mobitelco a obținut medalii de bronz, clasându-se în urma BC Timișoara și CSS Ploiești.

Săptămâna trecută a fost rândul băieților de la U18 să concureze în Turneul Final al categoriei, echipa antrenată de Horia Pascu, Răzvan Cenean și Branko Cuic obținând locul secund la capătul unei finale extrem de strânse pierdute în fața Stelei CSM Eximbank București.

 

Comenteaza