"U" nu joacă pe teren neutru cu Steaua. Comisia de recurs a redus suspendarea roş-albaştrilor

Steaua va juca un singur meci pe teren neutru, după decizia Comisiei de recurs din cadrul FRF.

Comisia de recurs a FRF a decis ca meciul Steaua - "U", din etapa a treia, să se joace pe terenul bucureştenilor. Iniţial, Comisia de disciplină pedepsise Steaua, pentru evenimentele de la finala Cupei României, cu interdicţia de a organiza două partide pe teren propriu, adică meciurile cu CS Mioveni, din prima etapă a noii stagiuni, şi cu "U", din etapa a treia.

"Întrunită marţi 12 iulie 2011, Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, printre altele, admiterea recursului clubului Steaua Bucuresti şi desfiinţarea hotărârii Comisiei de Disciplină din 15.06.2011. Gruparea stelistă a fost sancţionată cu o penalitate sportivă de 20.000 de lei şi cu interzicerea dreptului de organizare a unui joc pe teren propriu", scrie în comunicatul comisiei.

Deocamdată nu se ştie pe ce teren va juca Steaua meciurile de pe teren propriu. Mai există posibilitatea ca bucureştenii să joace în Ghencea, dar patronul Gigi Becali a mai avansat ca soluţii stadioanele Astra, din Ploieşti, şi Gloria, din Buzău.

Etichete
Comenteaza